Πως Δουλεύει

Επιχειρηματική ευκαιρία

H εταιρία βασίζεται στην τεχνική του Multi Level Marketing, όπου παρακάμπτοντας τις παραδοσιακές μεθόδους προώθησης (διαφήμιση, αντιπροσωπείες, χονδρέμποροι, καταστήματα λιανικής, καταναλωτές) εξαπλώνεται ραγδαία και στη χώρα μας μέσω ενός δικτύου συνεργατών.

Σε αντίθεση με άλλες εταιρίες που προσπάθησαν με τον ίδιο τρόπο να μπουν στην ελληνική αγορά η OrGano Gold έχει τεράστια πλεονεκτήματα:

Είναι καφές! είναι απλό. Όλοι μας πίνουμε καφέ. Δε πρόκειται για απορρυπαντικά, χάπια αδυνατίσματος, αρώματα ή ακριβές κρέμες προσώπου. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε σε κάποιον να δοκιμάσει και να μας πει την άποψή του. Είναι πολύ σημαντικό το ότι δε ζητάμε από τους ανθρώπους να αλλάξουν κάτι στις συνήθειές τους αλλά τους προσφέρουμε έναν καφέ πιο γευστικό και κυρίως πιο υγιεινό! Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι που δοκιμάζουν τον OrGano Gold λένε ότι πρόκειται για έναν από τους πιο γευστικούς καφέδες που έχουν δοκιμάσει και οι ευεργετικές του ιδιότητες είναι προφανείς από την πρώτη εβδομάδα χρήσης του!

Το δίκτυο της OrGano Gold στην Ελλάδα είναι ακόμη σε “βρεφικό” στάδιο αλλά εξελίσσεται ραγδαία! Αυτό σημαίνει ότι αν μπει κάποιος στο δίκτυο τώρα, χωρίς να προσπαθήσει πολύ είναι πολύ πιθανό να έχει αποτελέσματα πολύ πέραν των προσδοκιών του! ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ 1500 ευρώ και ανοίξετε νέες προοπτικές στην οικονομική-επαγγελματική σας ζωή.Κατάστημα Cafesophy

Σκεφτείτε ένα εμπορικό κέντρο στην Αθήνας που θα λειτουργεί όλο το χρόνο σαν εκθεσιακός. Με καταστήματα παραγωγών κάθε είδους προϊόντων απ’ την Ελλάδα. Ανοιχτό κάθε μέρα, με πωλήσεις προϊόντων, ομιλίες, επιδείξεις, εστιατόρια, κόσμο να ενημερώνεται και να ψωνίζει. Έναν χώρο όπου οι παραγωγοί θα έχουν μονίμως ένα μαγαζί και οι καταναλωτές έναν παράδεισο για προμήθεια αγνών προϊόντων σε καλές τιμές, καθώς δε θα υπάρχουν μεσάζοντες.

Ένα Mall για τους μικρούς παραγωγούς και βιοτέχνες απ’ όλη την Ελλάδα που δεν έχουν δυνατότητα παρουσίας στην αγορά. Στο χώρο του Foodosophy θα πραγματοποιούνται διαρκώς εκδηλώσεις και ενημερωτικές ενέργειες: πώς να φτιάξετε το δικό σας σαπούνι από λάδι, πώς να ξεχωρίζετε το καλό ελαιόλαδο, ποιες είναι οι ελληνικές ποικιλίες κρασιού κλπ. Επίσης διαγωνισμοί προϊόντων, όπου οι καταναλωτές θα βαθμολογούν τους παραγωγούς. Το κέρδος για τον καταναλωτή θα έρχεται, εκτός από την ποικιλία στην επιλογή, και από τις χαμηλότερες τιμές, καθώς οι παραγωγοί θα διαθέτουν οι ίδιοι τα προϊόντα τους χωρίς τη μεσολάβηση κανενός.

Το κατάστημα Cafesophy είναι μια μικρογραφία του εμπορικού κέντρο Greek Foodosophy. Συνδυάζει δηλαδή την λιανική πώληση επιλεγμένων ελληνικών τροφίμων και ποτών με το σερβίρισμα καφέδων προς κατανάλωση, όπως εκατοντάδες ακόμη καφέ-καφετέριες σε όλη την ελληνική επικράτεια. Η καινοτομία του είναι η ταυτόχρονη πώληση στον ίδιο χώρο τροφίμων και ποτών και η κατανάλωση καφέδων σαν ρόφημα.